Què és una Storytime for Kids?


Una Storytime és un taller contacontes per a xiquets en anglés, la representació d’una història a través de diferents personatges, cançons i material complementari, per a assegurar que els xiquets puguen gaudir d’un espectacle en anglés.


En què consisteix?
S’interpreten contes pensats i desenvolupats per un equip pedagògic, per a oferir històries divertides i de fàcil comprensió que permeten la interacció entre els actors i el públic.

Quin espectacle?

En aquesta ocasió Kids&Us Castelló representarà la storytime “GINA GINGER & CHARLIE CHIVES”.  Charlie està secretament enamorat de Gina Ginger, la seua veïna, però sempre es barallen i es gasten bromes pesades. Com poden fer les paus? Vols descobrir-ho?

GINA GINGER & CHARLIE CHIVES


Com es realitza?
Kids&Us du a terme aquest taller en col·laboració amb entitats com ara la Fira del Llibre de Castelló. La manera de fer-ho és recolzant-se en cançons i materials visuals. A més, els actors que donen vida als personatges se serveixen de la seua gran expressivitat per a captar així l’atenció dels xiquets d’entre 3 i 8 anys, alhora que aconsegueixen la seua participació i complicitat durant tot el desenvolupament del taller.


Dades bàsiques sobre el taller:
Edat: Dirigit a xiquets i xiquetes de 3 a 8 anys.
Duració: 30 minuts.
Data: Dissabte, 7 de maig. Espai Obert. 12 h.

Qui organitza?

Kids&Us va nàixer a Manresa, Barcelona, l’any 2003. Kids&Us no és una acadèmia d’idiomes més. Natàlia Perarnau, la seua fundadora, ha desenvolupat un mètode pedagògic propi totalment innovador i eficaç: Kids&Us utilitza una metodologia d’aprenentatge única basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani.

L’èxit de la metodología ha propiciat una ràpida expansió, tant a Espanya com en l’àmbit internacional, que ha portat a la companyia a estar en quatre continents i a ser capaç de mantenir un creixement exponencial durant els últims anys.

Més informació:

https://castellon.kidsandus.es/es/

Lucía Delgado García és la directora Kids&Us Castellón.

Últimes notícies

Gràcies

Una vegada finalitzada la 38 Fira del Llibre de Castelló, l’organització vol agrair, en nom del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, la participació

Llegir més »

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies