La 39 Fira del Llibre de Castelló torna al centre

Del 28 d’abril al 7 de maig de 2023, en la Plaça Horts dels Corders.

Un any més, el Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques organitza la Fira del Llibre de Castelló, que en la seua 39 edició tindrà lloc del 28 d’abril al 7 de maig de 2023.

La primera novetat és que la Fira del Llibre de Castelló canvia d’ubicació, torna al centre de la ciutat, i es realitzarà en la Plaça Horts dels Corders/Huerto Sogueros, de la ciutat de Castelló de la Plana, en una gran esplanada per als vianants situada en ple nucli urbà.

El model d’exposició i venda de llibres es realitzarà en casetes individuals de cada una de les llibreries, editorials i entitats participants, en total, una quinzena d’expositors. Una fórmula que facilita la proposta específica i diversifica l’oferta de possibles lectures.

Un referent cultural

La Fira del Llibre torna enguany com a referent cultural de la ciutat amb l’objectiu de fomentar els hàbits de lectura, facilitar la venda de publicacions i promocionar els llibres i als autors/es. La seua programació té prevista la realització d’una interessant agenda d’activitats de foment lector: tallers, presentacions, signatures d’autors, recitals, conferències, espectacles concerts, pensats per al públic general i familiar.

Fins al 14 d’abril estaran oberts els formularis per a proposar activitats. La seua sol·licitud es pot realitzar a través de la web en l’apartat VOLS PARTICIPAR?

Des de l’organització, continuem afavorint la 39 Fira del Llibre de Castelló com un lloc de trobada i transmissió del coneixement a través dels llibres.

Organització

La Fira del Llibre de Castelló s’organitza des del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques amb la col·laboració del sector editorial i amb el suport de l’Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana.

També compta amb el suport de diverses institucions i entitats que contribueixen al foment lector en la població i en la província.

Patrocinen i col·laboren:

Una Fira com un espai comú que promociona la lectura i valora la literatura, visibilitza el llibre, als escriptors/es i als llibreters/es.

Us esperem a l’Hort dels Corders.

Últimes notícies

Gràcies

Una vegada finalitzada la 38 Fira del Llibre de Castelló, l’organització vol agrair, en nom del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, la participació

Llegir més »

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies