PARTICIPAR EN LA FIRA DEL LLIBRE DE CASTELLÓ

La 40 edició de la Fira del Llibre de Castelló torna al centre de la ciutat. Un punt de trobada per a la promoció de la lectura, que tindrà la seua ubicació en la Plaça Santa Clara, situada en ple nucli urbà amb moderns porxos en tres dels seus costats i dividida en dos pel monument a la Fundació de Castelló. 

La 40 edició de la Fira del Llibre de Castelló tindrà lloc del 26 d’abril al 5 de maig organitzada pel Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques.

Des de l’organització, continuem afavorint la Fira de Llibre de Castelló com un lloc de trobada i transmissió del coneixement a través dels llibres, eixos artefactes que permeten el desenvolupament personal i comunitari.

Des de fa 40 anys, la Fira del Llibre de Castelló integra un esdeveniment de primera magnitud per a la capital de la província i les seues comarques amb la combinació de l’activitat cultural, lúdica, pedagògica i turística.

El model d’exposició i venda de llibres continuarà realitzant-se en cassetes individuals per a cada llibreria, editorial i entitat participant. D’aquesta forma es facilita la demostració de cada proposta específica i es possibilita la diversificació de l’oferta.

Una diversitat que aporta dinamisme al programa i converteix la Fira en important focus d’atracció, referent per a la zona i cita imprescindible per a qualsevol persona interessada en la cultura.

VOLS PARTICIPAR COM A EXPOSITOR?

La Fira del Llibre de Castelló és una activitat que es desenvolupa amb periodicitat anual en la ciutat de Castelló amb la finalitat de promoure el llibre, la lectura i l’activitat de les llibreries, entitats i institucions que es dediquen a la venda al públic, distribució i edició de llibres.

Obert el termini per a participar com a expositor. Ha finalitzat el termini de sol·licitud per a participar com a expositor.

  • El termini per a presentar-se com expositor finalitza el dilluns, 25 de març de 2024.
  • La sol·licitud d’inscripció per a expositors s’ha de fer mitjançant full d’inscripció
  • La fitxa d’inscripció degudament emplenada i signada pel representant legal de l’empresa o entitat, amb la resta de la documentació s’ha d’enviar per correu electrònic a l’adreça: info@firallibrecastello.es

VOLS PROPOSAR UNA ACTIVITAT O UNA SIGNATURA?

Paral·lelament a l’exposició i venda de llibres, durant la Fira es programen una sèrie d’activitats d’interés cultural centrades en la promoció del llibre i de l’hàbit lector.

Aquestes activitats es realitzen en col·laboració amb llibreries, editorials, institucions i altres entitats que treballen en el sector.

Actualment, estem treballant en l’elaboració del programa d’activitats que acompanyen la celebració de la Fira.

Li convidem a participar amb les propostes que estime oportunes: presentació de llibres, signatura d’autors, recitals, conferències, tallers, espectacles, concerts …

Poden proposar activitats les llibreries, editorials, autors, associacions, institucions o entitats.

Obert el termini per a proposar activitats.

  • ACTIVITATS ESCOLARS. Tanquem el termini de sol·licitud d’activitats escolars per haver completat les hores disponibles.
  • El termini per a presentar PROPOSTA D’ACTIVITATS finalitza el divendres, 12 d’abril de 2024.
  • El termini per a proposar SIGNATURES finalitza el divendres, 12 d’abril de 2024.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies