PARTICIPAR EN LA FIRA DEL LLIBRE DE CASTELLÓ

La Fira del Llibre de Castelló, aquest any, inicia una remodelació cap a un nou model de fira, adaptada al moment i a les noves circumstàncies i necessitats culturals i socials.

En primer lloc canvia d’ubicació, després de  més de 25 anys celebrant-se a la Plaça de Santa Clara, l’edició de 2022 passarà a realitzar-se en l’entorn del Parc Ribalta de la ciutat de Castelló. 

Aquesta nova ubicació permetrà la seua ampliació amb la dedicació de més espais per a la venda i la realització d’activitats.

El model d’exposició i venda de llibres també canvia, passant a  realitzar-se en casetes individuals de cada una de les llibreries, editorials, institucions  i entitats que participen. D’aquesta forma es facilita la presència de més llibreries, editorials, institucions i entitats que ens mostren la seua  proposta específica, facilitant la diversificació de l’oferta de llibres.

 

VOLS PARTICIPAR COM A EXPOSITOR?

La Fira del Llibre de Castelló és una activitat que es desenvolupa amb periodicitat anual en la ciutat de Castelló amb el fi de promoure el llibre, la lectura i l’activitat de les llibreries, entitats i institucions que es dediquen a la venda al públic, distribució i edició de llibres.

Tancat el termini per a participar com a expositor.

VOLS PROPOSAR UNA ACTIVITAT O UNA SIGNATURA?

Paral·lelament a l’exposició i venda de llibres, en les llibreries es programen una sèrie d’activitats d’interés cultural centrades en la promoció del llibre i de l’hàbit de lectura. Aquestes activitats es realitzen en col·laboració amb llibreries, editorials, institucions i altres entitats que treballen en aquest sector.

Actualment, estem treballant en l’elaboració del programa d’activitats que acompanyaran a la celebració de la Fira, per la qual cosa, us convidem a participar amb les propostes que estimeu oportunes: presentació de llibres, signatura d’autors, recitals, conferències, tallers, espectacles, concerts …

Poden proposar activitats les llibreries, editorials, institucions, entitats o persones interessades.

Per a proposar activitats, hauran d’emplenar el formulari  que es mostra a continuació. El termini per a presentar proposta d’activitats finalitzà el dimecres 30 de març de 2022.

L’organització de la Fira del Llibre estudiarà les peticions i, basant-se en la idoneïtat i disponibilitat d’espai, informarà els/les interessats/des de la viabilitat de la proposta.

 

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies