Fira del Llibre de Castelló 2024

La 40 edició de la Fira del Llibre de Castelló coincideix enguany amb una altra feliç circumstància. La Fira torna al centre de la ciutat. Un punt de trobada per a la promoció de la lectura, que tindrà la seua ubicació en la Plaça Santa Clara, on es retorna després de dos anys.

La 40 edició de la Fira del Llibre de Castelló tindrà lloc del 26 d’abril al 5 de maig organitzada pel Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques.

Des de l’organització, continuem afavorint la Fira de Llibre de Castelló com un lloc de trobada i transmissió del coneixement a través dels llibres, artefactes que permeten el desenvolupament personal i comunitari.

En un any en què el contacte a l’aire lliure ja torna a formar part de la vida quotidiana, la Fira constitueix un espai on es promociona la lectura, es valora la literatura, i se celebra el coneixement compartit. Una fórmula que estimula als ciutadans de totes les edats.

Des de fa 40 anys, la Fira del Llibre de Castelló integra un esdeveniment de primera magnitud per a la capital de la província i les seues comarques amb la combinació de l’activitat cultural, lúdica, pedagògica i turística.

A més, és una posada a punt anual on es revisen les novetats de la indústria del llibre amb les ofertes editorials actuals, es donen a conéixer les creacions més recents d’autors /es i on els llibreters i llibreteres actuen, atenent a la seua feina, actuen d’intermediaris qualificats per a respondre a les necessitats lectores.

El model d’exposició i venda de llibres continuarà realitzant-se en cassetes individuals per a cada llibreria, editorial i entitat participant. D’aquesta forma es facilita la demostració de cada proposta específica i es possibilita la diversificació de l’oferta.

Com és tradició, a la Fira del Llibre de Castelló també tindran pes específic les activitats culturals i de foment del llibre que donen vida a la fira i amb les quals es procura la participació de la població. Una gran diversitat d’actes que aporten dinamisme al programa i converteixen la Fira en important focus d’atracció, referent cultural per a la zona i cita imprescindible per a qualsevol persona interessada en la cultura.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies