La 40 Fira del Llibre de Castelló torna al centre

Del 26 d’abril al 5 de maig de 2024, en la Plaça Santa Clara.

Un any més, el Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques organitza la Fira del Llibre de Castelló, que en la seua 40 edició tindrà lloc del 26 d’abril al 5 de maig de 2024.

La primera novetat és que la Fira del Llibre de Castelló torna a la seua d’ubicació de sempre i es realitzarà en la Plaça Santa Clara, de la ciutat de Castelló de la Plana, en una gran esplanada per als vianants situada en ple nucli urbà.

El model d’exposició i venda de llibres es realitzarà en casetes individuals de cada una de les llibreries, editorials i entitats participants, en total, una quinzena d’expositors. Una fórmula que facilita la proposta específica i diversifica l’oferta de possibles lectures.

Un referent cultural

La Fira del Llibre torna enguany com a referent cultural de la ciutat amb l’objectiu de fomentar els hàbits de lectura, facilitar la venda de publicacions i promocionar els llibres i als autors/es. La seua programació té prevista la realització d’una interessant agenda d’activitats de foment lector: tallers, presentacions, signatures d’autors, recitals, conferències, espectacles pensats per al públic general i familiar.

Des de l’organització, continuem afavorint la 40 Fira del Llibre de Castelló com un lloc de trobada i transmissió del coneixement a través dels llibres.

Organització

La Fira del Llibre de Castelló s’organitza des del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques amb la col·laboració del sector editorial i amb el suport de l’Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana.

També compta amb el suport de diverses institucions i entitats que contribueixen al foment lector en la població i en la província.

Patrocinen i col·laboren:

Una Fira com un espai comú que promociona la lectura i valora la literatura, visibilitza el llibre, als escriptors/es i als llibreters/es.

Us esperem.

Últimes notícies

Gràcies

Una vegada finalitzada la 38 Fira del Llibre de Castelló, l’organització vol agrair, en nom del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, la participació

Llegir més »

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies