Per què una Fira del Llibre de Castelló?

Per què la Fira del Llibre de Castelló? Per obrir camins. Reconéixer la tasca dels autors, els il·lustradors, les editorials, de les persones que treballen a les llibreries és un dels deures de tota Fira del Llibre.

La 38 Fira del Llibre de Castelló, organitzada pel Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, ha iniciat enguany una profunda remodelació, el canvi més visible de la qual és la nova ubicació al Parc Ribalta, un pulmó verd al cor de la ciutat, parc il·lustrat del 29 d’abril al 8 de maig de 2022.

La Fira al parc permetrà una important ampliació de les possibilitats per acollir tota mena d’activitats, presentacions, concerts… en un entorn privilegiat.

La Fira com a referent cultural de la ciutat té com a objectiu fomentar els hàbits de lectura, facilitar la venda de publicacions i promocionar els llibres entre els habitants de la ciutat i comarques circumdants.

  • Una fira serveix per a visibilitzar el llibre.
  • La fira propicia la presència de llibres al carrer, la qual cosa pot ser saludable.
  • Una fira permet facilitar l’accés al gran nombre de llibres de fons, presentar novetats i oferir serveis de localització de llibres i eines per fomentar la prescripció i recomanació lectora.
  • A la fira es produeix un impuls a la lectura com a via fonamental d’accés al coneixement.
  • La fira acull activitats culturals relacionades amb el llibre sempre interessants, perquè diversifica la lletra i l’eixampla.
  • Una fira, la 38 Fira del Llibre de Castelló, contribueix a la divulgació i al coneixement dels escriptors i les escriptores per part de la societat. Vols participar?

Fotografia. Ajuntament de Castelló. Turisme Castelló.

Últimes notícies

Gràcies

Una vegada finalitzada la 38 Fira del Llibre de Castelló, l’organització vol agrair, en nom del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, la participació

Llegir més »

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies