Llibreries i institucions a la Fira del Llibre de Castelló

La Fira del Llibre de Castelló 2022 ja té confirmades la presència de les llibreries i les institucions que participaran en aquesta edició, del 29 d’abril al 8 de maig, a la nova ubicació del Parc Ribalta, al bell mig del pulmó verd de la ciutat.

La Fira comptarà amb representació institucional per part de l’Ajuntament de Castelló de la Plana, la Diputació de Castelló, la Universitat Jaume I-Castelló així com de l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV).

Pel que fa a les llibreries, la Fira del Llibre de Castelló acull a la Llibreria Argot, la Llibreria Babel, la Llibreria Azul, la Llibreria Plácido Gómez, la Llibreria Troa, Llibreria Fnac, la Llibreria Abacus, Llibreria El Corte Inglés, Rincón de Duendes i la Casa del Libro, totes elles de Castelló. Des de Benicàssim, la Llibreria Noviembre; des de Benicarló, la Llibreria Raquel Papers -Onada Edicions, i des de Vila-real, Batidora Ediciones.

En total, 21 espais de venda i exposició de llibres, enguany, en l’entorn incomparable del Parc Ribalta de Castelló. Una ocasió perfecta per assemblar natura i cultura, llibres i arbres, primavera i lectura i fer de la Fira del Llibre un referent cultural de la ciutat de Castelló.

El Parc Ribalta

La Fira del Llibre de Castelló torna enguany amb la vida per damunt en la nova ubicació del Parc Ribalta, un pulmó verd de plantes i lletres. Més de 84 espècies d’arbres diferents conviuran al Parc Ribalta amb multitud de novetats editorials, d’autors i activitats per a tots els públics. Una biodiversitat que mostra el cartell d’enguany de la Fira, dissenyat per l’artista valencià Albert Val, entre l’acció de caminar i el fet de llegir.

La 38 Fira del Llibre de Castelló 2022 ha iniciat una profunda remodelació cap a un nou model de Fira, adaptada al moment i a les noves circumstàncies i necessitats culturals i socials. L’entorn canvia, i aquesta nova ubicació permet la seua ampliació espacial.

A més, també canvia el model d’exposició i venda de llibres. En primer lloc, hi haurà casetes individuals. Tanmateix, hi haurà espai per a les activitats, les signatures de llibres, la biblioteca per als més menuts… moltes novetats.

Un moment propici

La Fira facilita d’aquesta manera la presència de més llibreries, editorials i entitats, que mostren la seua proposta específica, propiciant la diversificació de l’oferta de llibres per a visibilitzar-lo i fomentar la lectura.

La 38 Fira del Llibre de Castelló 2022 és una iniciativa organitzada pel Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Castelló i de CONFECOMERÇ CV (Confederació del comerç d’Alacant, Castelló i València), COVACO (Comerciantes y Autónomos de la CV. Castellón) i la Campanya “Sempre Teua. La teua llengua”, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Fira del Llibre de Castelló

Últimes notícies

Gràcies

Una vegada finalitzada la 38 Fira del Llibre de Castelló, l’organització vol agrair, en nom del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, la participació

Llegir més »

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies