La Fira del Llibre de Castelló 2022 presenta el seu cartell

La Fira del Llibre de Castelló 2022, que tindrà lloc del 29 d’abril al 8 de maig, ja té el seu cartell il·lustrat. Es tracta d’una creació de l’artista Albert Val, que ha ideat un disseny que remarca el nou emplaçament de la Fira: el Parc Ribalta de Castelló, en ple cor de la ciutat.

Albert Val destaca de la seua creació el fet orgànic de la lectura i la vivacitat dels colors, que respon a la presència ineludible de la natura, en una biodiversitat relacionada amb els llibres. Una transformació que es produeix en les persones quan obren un llibre. Com les plantes, els llibres aporten vitamines, antioxidants i propietats terapèutiques. Renoven el semblant…ara en una Fira del Llibre que se celebra a un Parc il·lustrat.

Una Fira del Llibre de Castelló que torna enguany amb la vida per damunt en un nou espai, un pulmó verd de plantes i lletres. Més de 84 espècies d’arbres diferents conviuran al Parc Ribalta durant deu dies, amb multitud de novetats editorials, d’autors i activitats per a tots els públics.

El cartell mostra el Parc com un fanal encés, com aquell far de llibres que no s’apaga mai. El motiu del cartell són també els elements primordials del Parc Ribalta de Castelló, dissenyat a la manera de jardí botànic, de caire modernista, amb arbres centenaris d’espècies de plantes procedents de diverses parts del món. Un baló d’oxígen per a lletraferits, acompanyats per la pèrgola i els bancs amb taulells del segle XIX, entre altres elements arquitectònics.

La 38 Fira del Llibre de Castelló 2022 ha iniciat una profunda remodelació cap a un nou model de Fira, adaptada al moment i a les noves circumstàncies i necessitats culturals i socials. L’entorn canvia, i aquesta nova ubicació permetrà la seua ampliació amb la dedicació de més espais per a la venda i la realització d’activitats al llarg d’un passeig, amb espais per a les activitats, la biblioteca per als més menuts… hi haurà moltes novetats enguany. La Fira facilita d’aquesta manera la presència de més llibreries, editorials i entitats, que podran mostrar la seua proposta específica facilitant la diversificació de l’oferta de llibres i fomentar la lectura.

La 38 Fira del Llibre de Castelló 2022 és una iniciativa organitzada pel Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Castelló així com de CONFECOMERÇ CV (Confederació del comerç d’Alacant, Castelló i València), COVACO (Comerciantes y Autónomos de la CV. Castellón) i la Campanya “Sempre Teua. La teua llengua”, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. Vols participar?

 

Últimes notícies

Gràcies

Una vegada finalitzada la 38 Fira del Llibre de Castelló, l’organització vol agrair, en nom del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, la participació

Llegir més »

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies