La Fira: De Santa Clara al Parc Ribalta

La 38 Fira del Llibre de Castelló 2022 arriba enguany amb una serie de canvis destinats a millorar l’experiència. El canvi d’ubicació és una de les principals novetats d’aquesta edició. Després de més de 25 anys celebrant-se a la Plaça de Santa Clara, l’edició de 2022 passarà a realitzar-se en diferents espais del Parc Ribalta de la ciutat de Castelló. Un emplaçament cèntric i accessible.

La nova ubicació permetrà disposar d’un espai verd, esponjós, obert, insert a la natura i amb la presència de la beneïda aigua. Els llibres, com les plantes, aporten vitamines, antioxidants i propietats terapèutiques.

De la mà de la Fira del Llibre de Castelló, el Parc Ribalta es converteix així en un parc il·lustrat al cor de la ciutat, en un entorn privilegiat. La cita serà del 29 d’abril al 8 de maig.

La nova ubicació al Parc Ribalta permetrà ampliar la Fira. Hi haurà més espais per a la venda i la realització d’activitats.

De la carpa central de Santa Clara, enguany es passarà a la instal·lació de cassetes individuals per a cadascuna de les llibreries, editorials i entitats participants. Canvia, doncs, el model d’exposició i venda de llibres.

Els llibreters, els autors, els lectors transitaran al llarg del passeig que comença en la plaça del Fanal, tan ben il·lustrada al cartell d’enguany, obra d’Alberto Val. El templet musical està al costat.

Amb aquest canvi, la Fira del Llibre de Castelló facilita la presència dels protagonistes. Les característiques del Parc Ribalta permeten que cadascú puga mostrar la seua proposta específica i es produeix una diversificació molt biològica.

A més, el Parc Ribalta facilita la realització de moltes activitats culturals i de foment del llibre i de la lectura, que donen nova vida a la Fira. A les casetes dedicades a l’exposició i venda de llibres, cal afegir un espai per a la presentació de llibres, conferències i taules redones; un altre espai per a activitats infantils, actuacions teatrals i de música, i un altre per a l’atenció al públic. Els autors signaran llibres dins de les casetes i també en un espai habilitat per a l’ocasió.

El dinamisme serà una de les principals característiques al Parc Ribalta. Un certamen que és un focus d’atracció i una cita imprescindible per a qualsevol persona interessada en la lectura, els llibres i la cultura en general. Un referent cultural de la ciutat. Al Parc Ribalta de Castelló. La Fira del Llibre de Castelló, del 29 d’abril al 8 de maig,

organitzada pel Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques amb el suport de l’Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana. Vols participar?

Últimes notícies

Gràcies

Una vegada finalitzada la 38 Fira del Llibre de Castelló, l’organització vol agrair, en nom del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, la participació

Llegir més »

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies