LA 36 FIRA SE CELEBRARÀ EN LES LLIBRERIES

De forma excepcional per la situació d’alerta sanitària creada per la COVID-19, el Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, aquest any organitzarà una Fira del Llibre diferent, adaptada a les circumstàncies. Aquest any serà la 36 edició i es realitzarà en les seus de les llibreries, del 19  al 29 de novembre.

No hi haurà un espai de venda a la plaça de Santa Clara, com és habitual, i La venda de llibres es realitzarà en les llibreries participants. 

A aquesta gran oferta de llibres que resultarà de la unió de les diferents propostes de les llibreries participants, sumarem també l’oferta de publicacions d’algunes institucions, entitats i editorials que estaran també presents en les llibreries que participen en la  Fira amb un espai propi per a l’exposició i venda de les seues publicacions.

Les llibreries que participen en la Fira faran un descompte especial en algunes compres de llibres vinculats directament a les activitats, com a part de la campanya de la Fira.

S’organitzaran diverses activitats de promoció del llibre i la lectura en les llibreries participants, en espais d’entitats adherides al projecte o a través de plataformes d’internet.

Presentacions de llibres, taules redones, trobades amb autors i activitats d’animació lectora seran algunes de les propostes que formaran el programa d’activitats.

En els espais on es programen activitats i durant la seua realització, es podran comprar llibres relacionats amb l’activitat i amb els autors i editorials que hi participen.

Últimes notícies

Gràcies

Una vegada finalitzada la 38 Fira del Llibre de Castelló, l’organització vol agrair, en nom del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, la participació

Llegir més »

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies