LA 36 FIRA SE CELEBRARÀ EN LES LLIBRERIES

De forma excepcional per la situació d’alerta sanitària creada per la COVID-19, el Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, aquest any organitzarà una Fira del Llibre diferent, adaptada a les circumstàncies. Aquest any serà la 36 edició i es realitzarà en les seus de les llibreries, del 19  al 29 de novembre.

No hi haurà un espai de venda a la plaça de Santa Clara, com és habitual, i La venda de llibres es realitzarà en les llibreries participants. 

A aquesta gran oferta de llibres que resultarà de la unió de les diferents propostes de les llibreries participants, sumarem també l’oferta de publicacions d’algunes institucions, entitats i editorials que estaran també presents en les llibreries que participen en la  Fira amb un espai propi per a l’exposició i venda de les seues publicacions.

Les llibreries que participen en la Fira faran un descompte especial en algunes compres de llibres vinculats directament a les activitats, com a part de la campanya de la Fira.

S’organitzaran diverses activitats de promoció del llibre i la lectura en les llibreries participants, en espais d’entitats adherides al projecte o a través de plataformes d’internet.

Presentacions de llibres, taules redones, trobades amb autors i activitats d’animació lectora seran algunes de les propostes que formaran el programa d’activitats.

En els espais on es programen activitats i durant la seua realització, es podran comprar llibres relacionats amb l’activitat i amb els autors i editorials que hi participen.

Últimes notícies

Gràcies

Una vegada finalitzada la 38 Fira del Llibre de Castelló, l’organització vol agrair, en nom del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, la participació

Llegir més »

Afanyeu-vos a estimar

“Dir bon dia ja és fer literatura”, deia Joan Fuster. El passat 19 de novembre, el Consell va declarar el 2022 «Any Joan Fuster» pel centenari del naixement de l’escriptor

Llegir més »

De sostres i vidres

Jornada d’art participatiu i comunitari: Art en directe, música, dansa, ball i performance. Dissabte 7 de maig. 38 Fira del Llibre de Castelló. Parc Ribalta.

Llegir més »

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies