La 35 Fira del Llibre de Castelló compta amb la col·laboració de CEGAL

En aquesta edició de la Fira del Llibre de Castelló, laConfederación Española de Gremios y Asiociaciones de Libreroscol·labora amb la realització de la fira. CEGAL, amb més de 30 anys de trajectòria, ajuda en la defensa dels interessos dels llibreters i llibreteres d’arreu del país. A més, CEGAL promou moltes iniciatives en favor del llibre i del seu comerç.

Entre d’altres, destaquen «Todos tus Libros», un portal de recerca bibliogràfica per trobar llibres i saber on aconseguir-los, obert per a lectors i lectores de tot el món. Amb més de 3.000.000 llibres, xifra que va augmentant dia a dia. Amb l’objectiu principal de d’apropar els usuaris al món del llibre, d’una forma senzilla i eficaç. 

També «Los libreros recomiendan», una plataforma de recomanacions literàries feta pels llibreters i llibreteres. En aquesta pàgina s’escriuen crítiques literàries i recomanacions amb l’objectiu de reforçar la imatge de professionalització dels llibreters i augmentar la visibilitat del sector de les llibreries independents. A més, afavoreix la difusió de continguts culturals i crea xarxes amb els diversos agents del sector cultural del llibre. 

Últimes notícies

Gràcies

Una vegada finalitzada la 38 Fira del Llibre de Castelló, l’organització vol agrair, en nom del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, la participació

Llegir més »

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies