I Jornades CEFIRE. Experiències didàctiques de foment lector

La formació del professorat sempre és un repte de pols diari. La 38 Fira del Llibre de Castelló incorpora aquesta tasca en la seua programació. Inscripció: abans del 26 d’abril.

La formació del professorat sempre és un repte de pols diari. La 38 Fira del Llibre de Castelló incorpora aquesta tasca en la seua programació,  i acull diferents activitats professionals, organitzades en col·laboració amb les associacions de la ciutat.

Enguany, la Fira ofereix una Formació certificada oferida pel CEFIRE de Castelló. Són les I Jornades CEFIRE. Experiències didàctiques de foment lector-Fira del Llibre de Castelló adreçades al professorat que porta als seus alumnes a la Fira del Llibre, que tindrà lloc del 29 d’abril al 8 de maig de 2022, al Parc Ribalta de la ciutat.

El Cefire és el Centre de Formació, Innovació i Recursos per al professorat. Entre els seus lemes, el de Pablo Freire: “L’educació no canvia el món, canvia a les persones que canviaran el món“.

El termini d’inscripció per a aquestes jornaades estarà obert fins al 26 d’abril, i el curs tindrà lloc del 2 de maig al 16 de maig. Seran 8 hores lectives i 5 de memòria. Les places són 30, i els coordinadors són Sonia Vecino Ramos i  Josep Antoni Gramatge Garcia.


OBJECTIUS de les I Jornades CEFIRE. Experiències didàctiques de foment lector-Fira del Llibre de Castelló.
• Fomentar el gust per la lectura.
• Afavorir l’intercanvi d’experiències didàctiques d’animació lectora.
• Animar l’acostament a activitats de foment de la lectura fora de l’àmbit del centre educatiu (Fira del Llibre).

CONTINGUTS:
• Contacontes vivencial.
• Estratègies, activitats i recursos d’animació lectora.
• Experiències didàctiques de foment lector dins i fora de l’aula.

DIRIGIT A:
• Professorat de totes les etapes educatives.

DESCRIPCIÓ DE LES JORNADES:
• Participació amb l’alumnat en una de les activitats organitzades per la Fira del Llibre de Castelló (del 29 d’abril al 8 de maig de 2022). Informació i inscripció: https://firallibrecastello.es/escolars/

• Realització de les activitats proposades a l’aula virtual de les Jornades.

Últimes notícies

Gràcies

Una vegada finalitzada la 38 Fira del Llibre de Castelló, l’organització vol agrair, en nom del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, la participació

Llegir més »

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies