Segona jornada de Fira del Llibre

https://youtu.be/03qQHnJFTzo

La segona jornada de la Fira conclou amb gran afluència pel #DiaInternacionalDelBall

Divendres 29 d’abril de 2016 · Paula Mateu

Ahir al matí, en el segon dia de la Fira, el més menuts van poder gaudir de la Fira del Llibre de Castelló amb les primeres jornades de dinamització de la lectura. Des de l’organització de la Fira es promou la lectura entre els més menuts i les més menudes, un dels objectius més importants de la Fira i del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, ja que són el futur lector, perquè es divertisquen, exploren, imaginen i s’aventuren amb els llibres i la seua màgia. Són activitats d’animació a la lectura per a grups escolars d’educació infantil, primària i secundària.

Durant la vesprada, vam gaudir de la història dels càtars amb la presentació, acompanyada d’una lectura, de música i una exposició de fotografies, del llibre Los cátaros del siglo XXI, la història del catarisme contada per Lohengrin Garcia de Yzaguirre, una història molt propera per a la província de Castelló. Per a finalitzar, Salvador Bellés ens va parlar de la seua obra, Personajes ilustres de Castellón, on fa un recull de totes aquelles persones que han destacat i aportat el seu coneixement a la capital de la província.

Avui, 29 d’abril, en la tercera jornada de la Fira del Llibre de Castelló, els centres escolars de la localitat també podran gaudir de les activitats de dinamització de la fira. A la vesprada, us espera un ampli repertori d’activitats, una taula redona, actuacions de ball per a celebrar el Dia Mundial de la Dansa i diverses presentacions de llibres.

A les 18.00h comença la taula redona «Nos matan con heroína», on participarà l’autor, Juan Carlos Usó; Juanjo Llopis, metge del CAP; Javier Grau, de PATIM, i Toni Lorenzo, Regidor de l’Ajuntament de Castelló. Seguidament, a les 18.45h, farem un recorregut per la història amb la presentació del llibre De la Preshistoria al Siglo XIX.

Per a celebrar el Dia Mundial de la Dansa, que se celebrarà des de fa molt de temps a la fira, Susana Rodrigo ens llegirà, a les 19.00h, el Manifest del Dia Internacional de la Dansa. L’acte comptarà també amb les actuacions de ball coordinades per l’Asociación Terpsicore, en col·laboració de Danza Castellón, Ediciones Mahalí Escuela de Danza Lupe (Benicarló), Escola de Ball Swing Dance, Coppelia, Espejos, La Zapatilla Roja Echegaray, Compasos, La Zapatilla Roja Fola – Royal Academy of Dance Castellón, Centro Annelise de Arte Bienestar, Ballet LlumD, Orient, Dumtak Percussió, Papa Rumba Moviments i Castellón Baila.

Per a finalitzar una vesprada tan intensa, a les 20.00h ens acompanyarà Antonio Arbeloa, per a presentar la seua obra Los alrededores del olvido. A més, també signarà els exemplars als visitants que ho desitgen.

Vine a la fira a gaudir d’un dia ple de lectura i dansa, on el/la protagonista eres tu!

Últimes notícies

Gràcies

Una vegada finalitzada la 38 Fira del Llibre de Castelló, l’organització vol agrair, en nom del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, la participació

Llegir més »

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies