Els centres escolars ja poden sol·licitar les activitats de la 35 Fira del Llibre de Castelló

La Fira del Llibre de Castelló ofereix un programa d’activitats d’animació lectora concertades amb centres escolars

11 de febrer de 2019

Des de la Fira del Llibre de Castelló, com és tradicional, s’ofereixen diverses activitats concertades amb els centres escolars. Totes les activitats són gratuïtes, estan realitzades per professionals reconeguts del món de l’animació lectora i adaptades a diferents nivells educatius, des de Primària fins a Batxillerat.

Les activitats tindran una durada de 30 minuts per grup i els participants podran també fer una visita a l’espai d’exposició i venda de llibres i conéixer directament les possibilitats que ofereixen les publicacions. Es realitzaran els dies 30 d’abril, i 2 i 3 de maig, en horari entre les 10.00 h i les 13.30 h.

Aquest any, comptarem amb la participació de Tània Muñoz i Felip Kervarec, narradors professionals que realitzaran diferents sessions dirigides als diferents nivells educatius. També tindrem l’activitat d’Animació Lectora «Endevina,endevinalla», a càrrec de Rosa Marín, qui ens ajudarà de descobrir les endevinalles, els contes acumulatius, els poemes rimats, les tirallongues i les històries de reguitzell.

També podrem participar en el taller d’Haikús, en l’activitat «Xiuxiuegem poemes» o en el taller «El so de la nostra veu». Aquestes activitats ens ajudaran a crear composicions poètiques originals, a propòsit dels nostres llibres valencians, i a prendre consciència de la importància de la veu i de la paraula viva a l’hora d’establir lligams amb un públic que ens escolta.

Els centres educatius interessats poden sol·licitar l’activitat emplenant el formulari, que també està disponible en l’apartat d’escolars al web de la Fira. Les peticions s’han de fer abans del divendres 12 d’abril de 2019. Les activitats s’adjudicaran per ordre d’inscripció i fins a cobrir les places.

Últimes notícies

Gràcies

Una vegada finalitzada la 38 Fira del Llibre de Castelló, l’organització vol agrair, en nom del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, la participació

Llegir més »

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies