Fira Llibre Castelló

Aquesta nova edició de la Fira del Llibre tindrà lloc del 25 d’abril al 5 de maig a la plaça Santa Clara

5 de febrer de 2019

Des del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques comença a organitzar-se la nova edició de la Fira del Llibre de Castelló. Aquest any, la fira tindrà lloc del 25 d’abril al 5 de maig a la seua ubicació habitual, la plaça Santa Clara. Una plaça on trobarem més de 30.000 exemplars a la carpa principal, però també comptarem amb diverses institucions que oferiran les seues publicacions a tots els visitants a través de les seues casetes.

Es realitzaran també una gran quantitat d’activitats relacionades amb el llibre i la lectura, amb l’objectiu principal de fomentar la lectura a la ciutat de Castelló i a tota la província. Activitats per a tots els públics que es combinaran, a més, amb les activitats destinades als escolars. Tota una programació amb presentacions, signatures, encontres, taules redones, animacions lectores i espectacles.

La Fira del Llibre segueix s’ha consolidat com un esdeveniment cultural molt atractiu i amb una gran capacitat de convocatòria. Després de la gran acollida que va tenir la 34 edició de la Fira del Llibre de Castelló i l’augment significatiu de les vendes, el Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques prepara, amb il·lusió i esforç, aquesta nova edició. Molt prompte podreu trobar totes les activitats que es realitzaran durant la fira, per gaudir d’aquesta gran cita del foment lector a la ciutat de Castelló.