Arriba la 33 Fira del Llibre a Castelló

Fira Llibre Castelló

Una programació molt completa i moltes novetats a la 33 Fira del Llibre de Castelló

8 de maig de 2017 · Laura Bellido

La Fira del Llibre aterra a Castelló per a celebrar la seua 33 edició. Del dia 12 fins al 21 de maig, la ciutat de Castelló es convertirà en un espai de trobada de llibreters, autors i lectors on se celebraran multitud de conferències i presentacions, així com activitats per als més xicotets.

A més, enguany la fira compta amb moltes novetats respecte a l’any passat. La primera d’elles és el canvi de data. L’edició de l’any passat es va realitzar una setmana més tard, però enguany s’avança. Quant als aspectes més formals de l’organització, cal destacar que durant tot l’esdeveniment hi haurà diverses sorpreses perquè siga participatiu i amè per a tots. A més, la carpa comptarà enguany amb un sistema d’aire condicionat per a fer el pas per la fira més agradable.

Cal destacar la bona acollida que va tindre l’any passat la Fira del Llibre, amb actes tan significatius com la celebració de l’IV centenari de l’aniversari de la mort de Cervantes, el sentit homenatge a Manel Garcia Grau o la multitud de signatures de llibres, presentacions i la gran participació en les activitats per als més xicotets de la població.

Va haver-hi un augment significatiu de les vendes i es va aconseguir una participació de tota la comunitat lectora en les xarxes socials. Per aquesta raó, les xarxes socials tindran un paper fonamental enguany en la difusió dels actes, tant per Facebook, Twitter, Instagram o la web oficial de la fira, a la qual se suma enguany, la col·laboració de l’APP «Agenda Ubica’t», per a poder accedir a la programació des del mòbil, en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Recordeu que del 12 al 21 de maig, si us agraden les sorpreses, no us podeu perdre la Fira del Llibre de Castelló!

Últimes notícies

Gràcies

Una vegada finalitzada la 38 Fira del Llibre de Castelló, l’organització vol agrair, en nom del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, la participació

Llegir més »

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies