4 de maig a les 19.00h

Activitat pensada especialment per als clubs de lectura, en la qual tindreu la possibilitat de compartir sessió amb Benjamín Prado i el seu llibre Los treinta apellidos. L’activitat seguirà la dinàmica d’una sessió de club de lectura en la qual podreu interactuar amb l’escriptor sobre la lectura proposada. A més, podeu participar de manera col·lectiva o com a membres individuals.


Inscripcions en aquest enllaç fins a completar aforament


Benjamín Prado és escriptor. Ha publicat més d’una vintena de llibres, entre llibres de poesia, novel·la i assaig. Amb ells ha rebut diversos premis. Les seues obres, a més, han sigut traduïdes a diverses llengües.

La seua última novel·la, Los treinta apellidos, ha sigut «Premio Pop Eye de Literatura 2018». En ella, el professor, escriptor i detectiu ocasional, Juan Urbano, s’embarca en una nova investigació d’una trama obscura de negocis i poder.


¿Llevar un apellido ilustre te obliga a defenderlo por encima, incluso, de tus ideas?

Juan Urbano, profesor de literatura, escritor por encargo y detective ocasional, protagonista también de las novelas Mala gente que camina, Operación Gladio y Ajuste de cuentas, es contratado inesperadamente por un hombre perteneciente a una familia dedicada durante generaciones a los negocios -no siempre limpios ni confesables, y en cierta época no solo de bienes sino también de personas- para localizar a los descendientes de una hija secreta de su bisabuelo. En su investigación, Urbano debe sortear la resistencia de los otros miembros del clan, que no están dispuestos a compartir su imperio con una nueva heredera.

Este es el comienzo de una oscura trama que se desplaza de España a Cuba y de ahí a África, y descubre al lector cómo se crearon algunas de las grandes fortunas en España, de dónde procede el dinero que las hizo tan poderosas y qué intentan esconder sus miembros para preservar sus intereses

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies