Yo seré

SIGNATURA

Yo seré

Yo seré és una novel·la fictícia contemporània narrada en el 2014. La protagonista de la intriga és Laura Teruel, una dona independent de 35 anys que estima el seu treball. Viu amb el seu gat Hugo, un encreuament de siamés amb bengala, des que va començar a treballar a Madrid. Ella restaura objectes de valor i obres d’art, i dona vida als treballs de conservació per a xicotetes col·leccions. Allí la coneixen com Dafne, eixe sobrenom afectuós que li van brindar els seus companys de formació a Atenes. La seua vida va avançant com la de qualsevol de la seua edat, fins que rep la notificació del notari de la seua tia. Feia ja un any i mig que havia faltat. Enriqueta havia sigut una dona bohèmia, sempre a la seua. Laura ha de tornar a la seua València natal per a la lectura d’aquest document; allí descobrirà que la seua tia li ha deixat alguna cosa més que uns simples objectes per a restaurar. Sense saber com, s’embardissa en un viatge interior on descobrirà qui és.
NURIA FLOR va nàixer a Castelló en 1979. Va començar la seua faceta d’escriptora compartint els seus escrits en la seua pàgina de Facebook. “La meua altra passió, escriure des de l’ànima”. Yo seré és la seua primera novel·la. La trama de la història fictícia narrada ocorre a Ludiente, un municipi de la Comunitat Valenciana, pertanyent a la província de Castelló, a la comarca de l’Alto Mijares.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies