Turmalina

SIGNATURA

Turmalina

Iván Llaves ens conta una trepidant història on els pares de Marcos han aconseguit un nou treball però lamentablement s’han de mudar a un llunyà poble, Garet Ville, i començar una nova vida pràcticament des de zero. La seua nova llar és molt antic i té objectes que el seu anterior inquilí va deixar… Ho va fer per casualitat? Tot resulta estrany, i Marcos es toparà de front amb un misteri que investigarà al detall mentre intenta construir noves amistats després del final de l’estiu. Aconseguirà descobrir alguna cosa? El que mai haguera imaginat és tindre la capacitat de viatjar a un altre món, un diferent al que coneixia… El problema és que, sense moure un dit, estava destinat a arribar a ell.
Iván Llaves
Va nàixer el 31 d’octubre de 1997 a Castelló, on continua residint. Des dels setze anys és il·lusionista i escapista professional, disciplina artística que compagina amb el grau en Dret que actualment cursa en la Universitat Jaume I (Castelló). Ha sigut seleccionat en diversos concursos literaris i aquesta és la seua primera novel·la.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies