Ovidianes

SIGNATURA

Ovidianes

“Ovidianes” representa la reunió dels textos compostos per Ovidi que van ser enregistrats en forma de cançó i una selecció dels seus poemes. En la recopilació s’han arreplegat aquelles cançons que estan escampades per tot arreu, amb un treball d’investigació acurat i respectuós amb l’artista, amb el seu particular to i la seua singular manera d’escriure.
David Vid
David Vid. Rapsode i contador, apassionat de l’oralitat, de la narració i la locució desenvolupa diferents tasques relacionades amb el món oral. Es considera un rapsode, un contador d’històries, en vers i en prosa. Conta contes i diu versos per qualsevol racó.Procedent de l’escola Ovidiana, els escenaris són un espai natural i encara pensa que el fet oral és el que reté la memòria. Admira artistes i admira comediants.Editor, escriptor, poeta, rapsode, versador d’albades, investigador, recopilador de versos, dites, romanços i tot allò que tinga a veure amb la tradició i les arrels, i gestor cultural, ha fet de la cultura i la paraula dita el seu món. Així desenvolupa la seua vida amb tasques relacionades amb l’oralitat, la gestió cultural, l’edició, l’escriptura, la investigació, la divulgació, la locució… però sobretot, gaudeix de la vida.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies