De forma excepcional, aquest any la Fira se celebrarà a les llibreries

Un any més, el Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques organitza la Fira del Llibre. Aquest any estava prevista del 30 d’abril al 10 de maig en la seua ubicació habitual.  Amb motiu de la declaració de l’estat d’alarma per la crisi sanitària de la COVID-19, la celebració de la Fira s’ajornà fins que fora possible la realització, complint amb les mesures extraordinàries que marquen les autoritats sanitàries.

Finalment, de forma excepcional, el Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques aquest any organitzarà una Fira del Llibre diferent, adaptada a les circumstàncies. Aquest any serà la 36 edició i es realitzarà en les seus de les llibreries, del 19 al 29 de novembre.

No hi haurà un espai de venda a la plaça de Santa Clara, com és habitual. La venda de llibres es realitzarà en les llibreries participants. 

A aquesta gran oferta de llibres que resultarà de la unió de les diferents propostes de les llibreries participants, sumarem també l’oferta de publicacions d’algunes institucions, entitats i editorials que estaran també en les llibreries que participen en la  Fira amb un espai propi per a l’exposició i venda de les seues publicacions.

S’organitzaran diverses activitats de promoció del llibre i la lectura en les llibreries participants, en espais d’entitats adherides al projecte o a través de plataformes d’internet.

Presentacions de llibres, taules redones, trobades amb autors i activitats d’animació lectora seran algunes de les propostes que formaran el programa d’activitats.

En els espais on es programen activitats, i, durant la seua realització, es podran comprar llibres relacionats amb l’activitat i amb els autors i editorials que hi participen.

ORGANITZACIÓ

La Fira del Llibre de Castelló s’organitza des del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques amb la col·laboració del sector editorial. També compta amb el suport de diverses institucions i entitats que contribueixen al foment lector en la població i en la província.

Patrocinen i col·laboren

 

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies