01 – Universitat Jaume I

EXPOSITOR

01 – Universitat Jaume I

La Universitat Jaume I manté des de la seua creació, l’any 1991, una intensa activitat editorial que s’ha traduït en el significatiu fons bibliogràfic, ampli, tant en el nombre de títols com en la diversitat temàtica que tracten. L’edició universitària a l’UJI, compromesa amb el desenvolupament social i econòmic del seu entorn, constitueix una activitat essencial de l’objectiu últim com a universitat: la generació i transmissió de coneixements. La ciència, en sentit ampli, requereix basar-se cada vegada més en instruments que permeten la difusió. Per tant, l’activitat editorial, en qualsevol de les seues manifestacións, continua sent la via més eficaç per afavorir que el coneixement s’expandisca i compartisca, a través de nous suports editorials, com l’edició electrònica.
Publicacions de la Universitat Jaume I és membre actiu de la Unión de Editoriales Universitarias Españolas, de CEDRO, de l’Associació d’Editorials del País Valencià, i de la Xarxa Vives d’Universitats,  i desenvolupa una important tasca de coedició amb diverses institucions i entitats d’àmbit nacional i internacional.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies