Contacontes amb Núria Urioz

En nàixer, el primer que va dir ma mare va ser: ¡Uy, qué boca más grande tiene! Durant la infància el meu pare sovint em deia: Calla una mica, cotorra! Sempre estava enganxada a ell xarrant i xarrant. En moltes ocasions els meus amics m’han dit (i em diuen) que m’enrotlle com una persiana… Un dia vaig pensar: li trauré partit a tot això. I des de l’any 1995 que em vaig formar com a narradora professional no he parat de contar històries allà on em volen escoltar.

Per a mi l’art de la narració, a més d’un ofici, és un plaer. És la més fantàstica de les arts màgiques, perquè posseeix la facultat de transportar a altres mons a qui escolta.

Núria Urioz: Narradora i Pallassa.

He contat en biblioteques, escoles, instituts, festes majors, jardins, celebracions particulars, fogueres de sant Antoni, festivals de narració oral, fires del llibre, llibreries, teatres, bars i… cabarets. Puc contar per edats compreses entre 0 a 99 anys.

El meu estil es caracteritza pel reforç de la paraula amb l’expressivitat del gest, la provocació de la participació del públic i un gran sentit de l’humor.

També soc pallassa i treballe a PayaSoSpital (València) He estat mestra d’educació infantil i primària durant gairebé 20 anys.

Soc membre de l’associació valenciana N.A.N.O. (narradores amb narradors organitzats).

_____________________________________

Més Activitats escolars

Col·labora: Direcció General de Cultura– Subdirecció General del Llibre

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies