“Un don, din, caluré, calureté”, amb Vicent Cortés

“Un don, din, caluré, calureté”, amb Vicent Cortés

“Només en somnis, en la poesia, i en els jocs traiem el cap a vegades a allò que fórem, abans de ser açò que vaja a saber si som.” (Julio Cortázar) Proposta lúdic-musical fruit de la combinació de cançons, balls i jocs amb el nexe comú i profund de la literatura oral. “Un, don, din…” és ideal per a dinamitzar esdeveniments variats de caràcter festiu.
Soc Vicent CortésDels meus progenitors vaig aprendre —només nàixer dues lliçons de vida. De la meua mare allò que “uns carden la llana i altres s’emporten la fama”; aconsellant-me que estiguera en els del primer grup, perquè hi ha menys competència.I del meu pare: “és el meu fi un fi sense fi. Fi que el seu fi, fi no té perquè el fi que em sosté, li ha de donar fi al meu fi”.Les dues lliçons les he practicades des de llavors, i la veritat és que m’ha anat requetebé.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies