Reflexions i poemes amb motiu del Centenari de la Coronació de la Verge dels Desemparats

Reflexions i poemes amb motiu del Centenari de la Coronació de la Verge dels Desemparats

Reflexions i poemes amb motiu del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu dels Desemparats. Són poemes plens d’amor, pietat, esperança i ganes de continuar endavant malgrat les circumstàncies desfavorables que ens assoten.Espere que omplin la seua vida d’il·lusió, esperança i ganes d’esquivar els obstacles que hi ha al camí.
A partir del llibre: Poemas por el Centenario de la Coronación de la Virgen de los Desamparados
Autor/a: Pilar Bellés Pitarch
Pilar Bellés Pitarch (1964). Escriptora i conferenciant de Castelló (Espanya) comparteix la seua activitat literària amb la investigació en l’aprenentatge de llengües i l’activitat docent.És llicenciada en Filologia Anglesa i professora d’anglés i francés en Infantil i Primària i també té experiència en Educació d’Adults. A més, és una escriptora contemporània i compromesa amb la societat. Ha rebut reconeixements i premis en poesia i conte. És una activa conferenciant per tot el territori espanyol i també a França.Últimament, imparteix conferències “en línia” per a diferents associacions de Mèxic, l’Argentina i Xile.Té publicacions en poesia, novel·la, conte, assaig, teatre i biografia. També compta amb investigacions sobre mètodes per a aprendre anglés i algunes publicacions en llengües anglesa i francesa.Dirigeix i coordina el programa de Radio Satelitevisión i Americavisión ” Encuentros Literarios”.
Editorial: Autoedició

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies