Ovidi i Estellés, secretament

Ovidi i Estellés, secretament

Espectacle de poesia escènica en què prenen protagonisme els versos i lletres d’Ovidi Montllor i de Vicent Andrés Estellés. Poemes amb veu nua. Interpretació directa al fetge, a la consciència. Rapsòdia per homenatjar el Rapsode i el Poeta. Amb un concís acompanyament musical, breu, intens, la paraula pren forma i es diu en veu alta.
A partir del llibre: Ovidianes
“Ovidianes” representa la reunió dels textos compostos per Ovidi que van ser enregistrats en forma de cançó, així com una selecció dels seus poemes propis. En la recopilació s’han arreplegat aquelles cançons que estan escampades per tot arreu, amb un treball d’investigació acurat i respectuós amb l’artista, amb el seu particular to i la seua singular manera d’escriure.
Autor/a: David Vid
Rapsode i contador professional. Apassionat de l’oralitat, de la narració i la locució, desenvolupa diferents tasques relacionades amb el món oral. Es considera un rapsode i contador d’històries, en vers i en prosa. Conta contes i diu versos per qualsevol racó.Membre de l’Escola Ovidiana, per a ell els escenaris són un espai natural i continua pensant que el fet oral és el que reté la memòria.Admira artistes i admira comediants. Editor, escriptor, poeta, rapsode, gestor cultural, versador d’albades, investigador, recopilador de versos, dites, romanços i tot allò que tinga a veure amb la tradició i les arrels, ha fet de la cultura i la paraula dita el seu Petit món.
Editorial: El Petit Editor

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies