Nuestro Mundo Perfecto

Nuestro Mundo Perfecto

Perquè el nostre món és com és. Es parlarà de psicologia, publicitat, periodisme, creativitat, filosofia, esports, música, economia, salut temes importants per qualsevol ser humà, tractats en humor i sensibilitat.
A partir del llibre: Nuestro Mundo Perfecto
Una novel·la moderna i inspiradora de les que només apareixen de tant en tant.Ambientada a Castelló i València, plena de valors universals i esport femení. Amb evocadors poemes i cançons de la banda indie.Comença amb una excitant nit en el FIB. Escrita amb humor i sensibilitat. Amb textos que són vertaders himnes a la vida i a la bellesa. En acabar-la estaràs desitjant llegir-la de nou.
Autor/a: Vicente Pachés Martínez
Vicente Pachés Martínez. Llicenciat en Ciències de la informació. Publicitat i R.R.P.P.“El nostre Món Perfecte” és la seua primera i prometedora novel·la. Està escrivint la segona i un llibre de relats.L’apassiona l’esport, la naturalesa, la música, la lectura, el cinema, entre altres.
Editorial: Íbera Ediciones

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies