Lectura comentada de “Fusta de Carrasca”, de Manel Alonso i Català

Lectura comentada de “Fusta de Carrasca”, de Manel Alonso i Català

A partir de la lectura de fragments de “Fusta de Carrasca”, Manel Alonso presentarà la novel·la i comentarà els aspectes clau com a autor.
A partir del llibre: Fusta de Carrasca
La carrasca té una fusta dura, imputrescible, que és emprada com a mànec de ferramentes i per a fer carros i eines del camp. És una fusta humil, fiable. L’àvia María Enriqueta Carrasca va ser de les primeres a emigrar des d’Ossa de Montiel a Pouet. Si el meu pare no haguera decidit marxar del poble, la meua vida hauria estat una altra. Ma mare no volia anar-se’n. Després no volia tornar-hi. Ella sempre fou d’allà on les seues filles ens havíem construït el futur.
Autor/a: Manel Alonso i Català
Manel Alonso i Català (Puçol, 1962). És autor de diversos llibres de poesia, novel·les, reculls de contes i dietaris, entre els quals destaquen el llibre de poesia “Correspondència de guerra” (Editorial Aguaclara, 2009), Premi Paco Mollà de Poesia, la novel·la “Entre les urpes del gat” (Editorial 3i4, 2018), el recull de contes “Els somriures de la pena” (Onada edicions, 2011) i el dietari “Les petjades de l’home invisible” (Quorum llibres, 2017), Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians.També ha publicat llibres de narrativa infantil, entre els quals destaquen “Caram, quina aventura!” i “Conta’m un conte”, amb els quals va obtenir el Premi Samaruc al Millor Llibre Infantil que atorga l’Associació de Bibliotecaris Valencians en les edicions del 2002 i del 2009.
Editorial: Edicions del Bullent

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies