EN VEU ALTA: Del llibre “La tempesta contra les roques. Poesia i memòria d’Albert Garcia Pascual”

EN VEU ALTA: Del llibre “La tempesta contra les roques. Poesia i memòria d’Albert Garcia Pascual”

Recital de poemes i textosLa mort sobtada de l’escriptor castellonenc Albert Garcia Pascual ha propiciat l’obra col·lectiva literària i il·lustrada “La tempesta contra les roques”.El resultat no és una antologia sinó un poemari a tot color, unitari i col·lectiu, que no solament homenatja la figura d’Albert Garcia, és alhora tot un cant a la vida, d’esperança, revolta i perseverança: temps i tempesta, com Albert, contra les roques.
A partir del llibre: LA TEMPESTA CONTRA LES ROQUES. Poesia i memòria d’Albert Garcia Pascual
La mort sobtada de l’escriptor castellonenc Albert Garcia Pascual l’octubre de l’any passat ha propiciat l’obra col·lectiva literària i il·lustrada “La tempesta contra les roques”, elaborada i editada des d’una profunda amistat i estima per les escriptores i els escriptors d’El Pont Cooperativa de Lletres, que a mode de rèplica, amb peces literàries pròpies, han dialogat amb poemes inèdits de Garcia Pascual.
Autor/a: Obra col·lectiva amb escrits de: Albert Garcia Pascual (homenatjat), Josep Lluís Abad, Vicent Jaume Almela, Artur Àlvarez, Joan Andrés Sorribes, Carles Bellver, Aina Garcia-Carbó, Susanna Lliberós, Isabel Marín, Pasqual Mas i Usó, J. Rafael Mesado, Rosa Miró Pons, Imma Monlleó, Manel Pitarch, Josep Porcar, Isabel Ribes, Vicent Sanz, Maties Segura, Josep Usó Mañanós, Marta Vilardaga.
El Pont Cooperativa de Lletres és una entitat de caràcter intercomarcal que associa escriptors/es i estudiosos/es de la literatura de la Plana, l’Alcalatén, el Maestrat i els Ports, amb l’objectiu de difondre l’activitat literària en llengua catalana al nostre territori.El Pont de les Lletres és l’espai de trobada, de cooperació i de difusió de l’activitat literària en llengua catalana a les comarques nord del País Valencià …
Il·lustrador/a: Il·lustracions, disseny i compaginació:
Editorial: EDICIONS EL PONT

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies