Club de Lectura amb Victor del Árbol

Club de Lectura amb Victor del Árbol

Encontre amb l’autor Víctor del Árbol. Club de lectura al voltant de la seua novel·la “Nadie en la tierra”
A partir del llibre: Nadie en la Tierra
Aquesta és una història sobre el camí que a vegades recorren els somnis fins a convertir-se en malsons.Julián Leal és un inspector de la policia a Barcelona que no està passant pel seu millor moment. El metge li ha detectat un càncer i no li dona molt temps de vida; a més, acaba de ser expedientat per donar-li una pallissa a un sospitós d’abusos de menors. Després d’una visita al seu poble a Galícia comencen a aparéixer uns cadàvers que poden tindre relació amb ell, i el seu superior li vol carregar amb les culpes per a venjar-se per uns rancors del passat. Ell i la seua companya Virgínia es veuran arrossegats a una investigació molt més profunda i complicada del que podrien pensar i que podria costar-los la vida a ells i a tots els que estimen. Julián no haurà d’ajustar comptes només amb el seu present, sinó també amb el seu passat.Aquesta és una història sobre el camí que a vegades recorren els somnis fins a convertir-se en malsons.
Autor/a: Víctor del Árbol
Víctor del Árbol Romero (Barcelona, 1968) és un escriptor espanyol. Fill d’immigrants, va créixer enmig d’una extrema pobresa i amb quatre germans en el barri de Torre Baró, a Barcelona. Va ser seminarista durant cinc anys, abans de cursar estudis d’Història en la Universitat de Barcelona i va treballar com a funcionari de la Generalitat de Catalunya entre els anys 1992 i 2012 (Mosso d’escuadra). Va participar dos anys com a locutor i col·laborador amb el programa radiofònic de realitat social Catalunya sense barreres (Ràdio Estel, ONCE). Va ser finalista del Premi Fernando Lara en 2008 i va guanyar el Premi Tiflos de Novel·la, organitzat per l’ONCE, en 2006 amb El peso de los muertos. En 2011 va publicar La tristeza del samurái (Editorial Alrevés), traduïda a una desena d’idiomes i que compta amb nombrosos premis, entre ells, Le Prix du polar Européen 2012 a la millor novel·la negra europea que atorga la publicació francesa Le Point en el festival de Novel·la Negra de Lió, le Prix QuercyNoir 2013, de Cahors, i el Premi Tormo Negro, atorgat pel Club de novel·la criminal de la Biblioteca Fermín Caballero, de Conca, en 2013. La novel·la transcorre en forma paral·lela en dos llocs i dos moments diferents: Extremadura en 1941 i Barcelona en 1981. La relació causal entre totes dues trames constitueix la substància de la història. En Un millón de gotas (2014) fa un retrat esgarrifós de la Unió Soviètica dels anys trenta. En 2019 publica “Antes de los años terribles” sobre la història de Isaís Yoweri que ens porta a Uganda i a la història de milers de xiquets soldat.
https://www.planetadelibros.com/libro-nadie-en-esta-tierra/366552
Editorial: Planeta de Libros

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies