Als afores de mi

Als afores de mi

Presentació del llibre “Als afores de mi”, de Vicent Nàcher, acompanyada del recital poètic sobre poemes del mateix llibre interpretat pels rapsodes de l’escola Ovidiana, Vicent Camps i David Vid.
A partir del llibre: Als afores de mi
“Als afores de mi” és el periple vital d’una persona que pateix el naufragi de cada dia, l’itinerari d’un vianant qualsevol pels camins del món, el circuit d’alta tensió d’un transeünt dels carrers. Amb aquest quadern de bitàcola, el poeta recorre la vida unes vegades gris i altres exultant. El poema és, doncs, l’analgèsic més potent per al cronista de la dissort, que el reviscola i l’encoratja cap a nous reptes i mars sense explorar.
Autor/a: Vicent Nàcher
Vicent Nàcher Ferrero (Algemesí, 1967) és llicenciat en filologia i escriptor. Com a poeta ha publicat “Primavera de cartons” (1994), guanyador del Premi Vila de Perpinyà Modest Sabaté de 1988, “Desig o llibre dels abismes” (1997), guardonat amb el XXè Premi de Poesia Marià Manent de Premià de Dalt de 1996, “La sang dels dies” (1998), finalista del Premi de Poesia Amadeu Oller de Barcelona de 1994, “Jardí públic” (2008), “Un entre tants (2010), “Alehop!” (2013), “Les flors que creixen als marges” (2015), “Els incendis de l’ànima” (2017), “Un tros de cel a les butxaques” (2019) i “Vent d’absències” (2021).Entre altres antologies, figura a “6 poetes 94. Antologia” (1994), “Poesia Noranta” (1997) i “21 poetes del XXI. Una antologia dels joves poetes catalans” (2001). Ha publicat diversos treballs sobre crítica i didàctica.”Als afores de mi” és el seu onzé llibre de poemes, en el qual l’autor se’ns ofereix sense filtres.
Editorial: El Petit Editor

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies