Novetat!: Club de Lectura en la 39 Fira Llibre Castelló

“Dotze”, de Vicent Usó i “Nadie en esta tierra”, de Víctor del Árbol són les obres seleccionades.

Des de la 39 Fira del Llibre de Castelló és un plaer comunicar-te una novetat per a la present edició. Es tracta de la creació de dues sessions de Club de Lectura que es realitzaran durant la Fira, organitzades pel Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, amb la col·laboració de la Direcció General de Cultura i la Subdirecció General del Llibre, Arxius i Biblioteques. Una nova activitat per a desenvolupar-la durant la Fira, que tindrà lloc del 28 d’abril al 7 de maig de 2023 en la Plaça Hort dels Corders de Castelló de la Plana.

Els llibres triats per al Club de Lectura de la 39 Fira del Llibre de Castelló són la novel·la Dotze, de Vicent Usó (Editorial Bromera, 2023) i Nadie en esta tierra, de Víctor del Árbol (Editorial Destino, 2023).

La característica principal d’aquesta proposta és que el Club de Lectura comptarà amb la presència dels autors, la qual cosa transforma l’activitat en una trobada de primer ordre en la qual l’interlocutor és el que més preguntes pot contestar sobre les trames, els personatges, els desenllaços, etc. tot en un ambient altament participatiu.

Condicions de participació

Per a formar part dels Clubs de Lectura, és necessari realitzar una inscripció.

  • Dotze, de Vicent Usó (Bromera).
  • Amb la participació de l’autor.
  • Presenta la sessió: Carme Navarro. 
  • Divendres, 5 de maig a les 19.00 hores  
  • Inscripcions: https://forms.gle/AgE3dzDme5wxEWNK7

Serà molt interessant que tots els lectors i lectores interessats/des en l’actualitat literària s’unisquen a nosaltres en aquesta activitat de la 39 Fira del Llibre de Castelló. Una ocasió immillorable per a entaular noves amistats i intercanviar opinions amb experts en la matèria, i amb la inestimable presència, per a l’ocasió, dels autors de les obres seleccionades.

Últimes notícies

Gràcies

Una vegada finalitzada la 38 Fira del Llibre de Castelló, l’organització vol agrair, en nom del Gremi de Llibreters de Castelló i Comarques, la participació

Llegir més »

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies