Temps de rock’n’roll

SIGNATURA

Temps de rock’n’roll

El rock and roll no és com qualsevol altra música. Descobrir a Elvis als 16 anys volia dir el rock, certament, però hi ha una altra cosa que no saps com dir-la i és la que compta. Temps de rock’n’roll és el llibre d’un lletraferit pel rock, un fil d’històries breus que juntes fan una novel·la impossible. En pàgines denses, però d’una sorprenent lleugeresa narrativa, el protagonista se’ns oferix nu, cru, sense amagar ni l’excés ni el ridícul, ni el passat ni el present que mai acaba de ser com diuen les cançons, però sense música fa més fred. Temps de rock’n’roll celebra la vida a ritme de The Doors, The Clash, Lou Reed, Bowie, Dylan, Extremoduro, AC/DC, Nirvana, Ramones o The Rolling Stones. Acaben, els temps de rock and roll?”
Miquel Torres Gascón
Miquel Torres Gascón (Castelló de la Plana, 1977) és llicenciat en Ciències Físiques. Ha publicat tres llibres de relats: “Històries de l’illa sense costes” (2008), “Els diumenges” (2013) i “Low-cost” (2016). “Temps de rock’n’roll” és la seua primera novel·la.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies