Teatre d’impostures

SIGNATURA

Teatre d’impostures

En aquest Teatre d’Impostures trobem al poeta crític que raja la realitat per mostrar-nos el que hi ha darrere de tota hipocresia. Un sistema espuri que doblega als seus éssers i aïlla i reprimeix al diferent. David ho té clar: es posiciona al costat dels exclosos, malenconiós i taciturn a estones, crític i combatent en d’altres, digne en tots els seus estats emocionals. […] Encarna David al poeta apassionat que va per la vida explicant sense embuts el que veu. És que després de la defenestració de la política i del periodisme, que només siga la poesia el lloc on poder comptar les veritats? Com deia Pessoa, el poeta és un fingidor, però el poema no. El poema queda, el poema és de tots.
David Vid
DAVID VID. Apassionat de l’oralitat, de la narració i la locució, desenvolupa diferents tasques relacionades amb el món oral. Es considera un comptador d’històries, en vers i en prosa. Conta contes i diu versos per qualsevol racó. Els escenaris són un espai natural i continua pensant que el fet oral és el que reté la memòria. Admira artistes i admira comediants. Editor, escriptor, poeta, rapsode, investigador i gestor cultural ha fet de la cultura i la paraula el seu món. S’ha lliurat en cos i ànima, es pot dir. I així, desplega tasques relacionades amb la gestió cultural, l’edició, l’escriptura, la investigació, la divulgació, la locució… En 2014 va fundar l’editorial i projecte cultural El Petit Editor, i últimament ho compagina amb les tasques de direcció del periòdic comarcal L’Expresió (Ribera i Safor).

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies