Té con ciencia. El twenty-twenty y otras historias para no dormir

SIGNATURA

Té con ciencia. El twenty-twenty y otras historias para no dormir

La ciència és un terreny abrupte, tant laboral com emocionalment. Té con ciencia tracta els temes viscuts per una científica precària en les seues diferents etapes i ratxes, comptant experiències pròpies esguitades de missatges continus que ens faran qüestionar, en tot moment, què estem fent realment amb el nostre planeta. Els bacteris influeixen en la nostra felicitat? Els microplàstics que ingerim tindran alguna conseqüència genètica? La disponibilitat exagerada ens està fent cada vegada més individuals i aliens al que ocorre al nostre voltant? És la ciència la dolenta, o senzillament és la víctima dels interessos econòmics i polítics que mouen la cobdícia en el nostre planeta? Ha sigut la pandèmia actual el primer avís per a fer-nos canviar? Amb aquesta filosofia i aquesta manera de qüestionar-se qualsevol aspecte de la vida, Amira Fernández crida a la porta de les nostres consciències per a fer-nos reflexionar, des del seu escriptori, amb un te com a acompanyant i el cap ple de preguntes que vol compartir amb tots els seus lectors.
Amira Fernández Ramos
Em dic Amira Fernández. Soc una biotecnóloga de vint-i-huit anys i he mogut el cul per molts llocs. Les meues experiències en laboratoris de diferents ciutats han donat corda a un motor que, hui dia, no puc parar: voler divulgar. He col·laborat com a investigadora en la caracterització molecular d’un virus que infecta fongs i els afebleix; he buscat nous agents terapèutics per a pacients d’osteosarcoma resistents a fàrmacs de quimioteràpia; he dissenyat micropartícules cobertes d’antimicrobians naturals per a tractar malalties del tracte gastrointestinal; he treballat en el departament de producció fabricant fàrmacs biològics, i, actualment, treballe en el Departament de Diagnòstic de la Covid. A més, sempre he sentit vocació per les lletres, les històries i la bona informació. El que va començar sent un joc com a bloguera, va acabar convertint-se en una autobiografia científica sobre la meua vida, els temes que més m’interessen i reflexions sobre la nostra salut, la nostra felicitat i la nostra actitud amb el planeta.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies