Spooky y la noche de Haloween

SIGNATURA

Spooky y la noche de Haloween

Benvinguts a Ghostelvania, terra de fantasmes! Un xicotet poble del nord d’Europa on es conta la llegenda d’un xicotet fantasma, anomenat Spooky, que viu en el campanar de la vella església i que una vegada va salvar la festivitat més terrorífica de l’any: la nit d’Halloween. Uneix-te a Spooky, a la seua xicoteta aranya Brigitte i al seu oncle Mortis en el viatge al Regne de les Ombres per a solucionar un xicotet problema amb el rei que governa aquell lloc, qui enguany ha decidit deixar sense carabasses durant la nit d’Halloween a tots els habitants de Ghostelvania en el Regne dels Vius.
David Salvador
Nascut a Alzira (València) en 1981 és psicopedagog i mestre d’Educació Infantil i Primària en el sistema educatiu públic de la Comunitat Valenciana. És un apassionat de les llegendes de fantasmes i de les històries d’Halloween. Per eixe motiu, és un somni per a l’autor publicar aquesta obra literària, després el seu primer llibre infantil titulat El gran viaje de Numeratrón (2020). David Salvador continua la seua carrera profesional en el camp de la literatura i de l’educació. Amb més de quinze anys d’experiència a les aules segueix compromés amb el medi ambient i la defensa i protecció dels animals, basant la seua vida en dos pilars fonamentals: la família i els amics.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies