Sol de brujas

SIGNATURA

Sol de brujas

El cos d’una xiqueta apareix penjat de la Grua de Pedra en la badia de Santander. Està exposat, té la boca cosida i les mans cobertes amb gases. L’uniforme que duu condueix a l’inspector Alonso Ceballos, un veterà policia santanderí, i a la sotsinspectora Silvia Martín, una agent nouvinguda de Palència, a investigar a les aules de l’elitista col·legi Peñas Viejas. Molt prompte relacionen el cas amb la mort d’una altra alumna del centre en una platja de Costa Quebrada uns mesos arrere, encara que la investigació va determinar que s’havia suïcidat. L’equip policial avançarà a poc a poc en la resolució d’un misteri en el qual s’entrellacen històries de màfia, assetjament escolar i racons foscos de les xarxes socials. Per què, sabem què fan els nostres fills quan miren la pantalla del seu mòbil? Félix G. Modroño s’endinsa en el gènere negre contemporani amb una novel·la magníficament ambientada i protagonitzada per un tàndem molt peculiar: la sotsinspectora Martín i la singular narradora de la història, també implicada en la investigació.
Félix G. Modroño
FÉLIX G. MODROÑO és un escriptor biscaí, d’orígens zamorans, establit a Santander. Llicenciat en Dret per la Universitat de Salamanca, va treballar durant més de dues dècades en el sector financer, que va decidir abandonar per a dedicar-se en exclusiva a la literatura. És autor de la saga detectivesca protagonitzada pel doctor Zúñiga, així com de la reeixida sèrie de novel·les que homenatgen la ciutat de Bilbao, La ciudad de los ojos grises y La ciudad del alma dormida, de la qual actualment està escrivint el tercer lliurament. La seua obra es caracteritza pel mestissatge de gèneres, una cuidada ambientació i l’ús d’una prosa evocadora, que li han valgut el reconeixement dels lectors. En Sol de brujas reprén la novel·la negra, amb la qual ja va destacar en Secrets de l’Arenal en obtenir el Premi Ateneu de Sevilla.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies