Relatos y ratos de la vida

SIGNATURA

Relatos y ratos de la vida

Relats del quotidià, on cada lector es veu en ells. Un joc de mescles on apareix la prosa poética. Un ventall de relats i un inici amb versos per a anar nadant a poc a poc fins que de sobte costa trobar de nou la riba. Una tanda de versos per a buidar el camí per on transita la vida. Relats esguitats del quotidià, de l’incòmode, de l’amé, per on la vida realitza exercicis de somnambulisme. Com si estigueres passant d’un costat a un altre d’eixe riu replet de cocodrils.
Pablo Guillén Tudela
Va començar escrivint articles en premsa. Després d’un llarg periple de formació narrativa i infinitat de lectures, Pablo Guillén ha escrit quatre llibres de relats i una novel·la de pròxima edició. El seu últim treball, Relatos y ratos de la vida, combina l’humor, la ironia, la comèdia o les emocions a flor de pell a parts iguals. Una reflexió sobre el temps que reflecteix la seua evolució en l’escriptura.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies