Relatos para acompañar con un croissant de mantequilla

SIGNATURA

Relatos para acompañar con un croissant de mantequilla

Què és una biblioteca sinó una porta a infinits mons diferents? Un lloc irresistible, sens dubte. I si a més, eixa biblioteca té un o diversos secrets? Una xiqueta troba per casualitat una estranya biblioteca que sembla un palau fet de llibres, regentada per una jove molt misteriosa i d’immens talent. La bibliotecària guarda sota clau uns llibres molt especials, als quals només uns pocs triats tenen accés. Una sèrie d’històries encantades, i també hilarants o esborronadores, que revelaran entre les seues pàgines els orígens d’aquesta estranya biblioteca. I també els de la seua guardiana.
Caterina Peris Ferrús
Caterina Peris Ferrús Caterina Peris Ferrús (PhD): València, 1991. Graduada en Física per la Universitat de València en 2014. Científica i escriptora de professió i vocació. La seua gran passió ha sigut sempre la lectura, tal com prova el seu premi escolar per llegir-se tots els llibres de la biblioteca, i és per això que va començar a escriure sent adolescent. Des que té memòria inventa històries i les conta implacablement a tot aquell que vulga escoltar-les. Amant dels animals, de l’art, la història i les novel·les de Carlos Ruiz Zafón (no necessàriament per aquest ordre), ostenta amb orgull els seus dos guardons en el concurs anual de relat breu de la seua botiga de te preferida. L’any 2021 va col·laborar amb la creació de l’Antologia ‘Perdona si no te miro a los ojos’ (Ed. Lletra de Pal) en favor de l’Associació Il·licitana de Trastorn de l’Espectre Autista i de Llenguatge.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies