Qui ha matat el meu peluix?

SIGNATURA

Qui ha matat el meu peluix?

Eva és una xiqueta molt molt valenta que, un matí qualsevol després d’alçar-se del llit, es troba amb un succés terrible ocorregut al racó de la seua habitació: el seu os de peluix preferit ha sigut assassinat. Però, qui ha pogut cometre un crim tan malvat? Sense perdre un minut, la xicoteta Eva es transforma en la gran “detectEva”, una genial investigadora que buscarà totes les pistes possibles per a descobrir el verdader culpable i resoldre el cas amb èxit. Ho aconseguirà?
MIGUEL ALAYRACH MARTÍNEZ (Sogorb, Castelló, 1979) és Llicenciat en Periodisme i en Documentació per la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid i ha treballat de periodista i corresponsal en diferents mitjans de comunicació. Ha publicat nombrosos relats i microrelats dels quals sobreïx Una docena de historias y verdades amb el qual es va adjudicar l’edició XXVII del concurs de contes Max Aub en 2013. Quant a la seua faceta com a escriptor de llibres infantils, destaquen les seues obres Lledó la bombera i Pau el enfermero, Un universo bao el sofá i Els puntets brillants del cel, aquest últim premi Tombatossals de Literatura Infantil Il·lustrada 2015. Inspirat en els contes clàssics, sempre busca una fi didàctica a les seues històries a través de desenllaços contraposats entre la rigidesa del món dels adults i l’innocent pragmatisme del dels xicotets.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies