En cap lloc / Nunca

SIGNATURA

En cap lloc / Nunca

Álvaro és un estudiant d’ESO, que descobreix la cara més amarga de la vida escolar en canviar d’institut per motius familiars. En el nou centre és el blanc de les provocacions d’un grup d’alumnes. Álvaro s’adona que un altre company també pateix les mateixes agressions; ajudar-lo potser és l’inici d’una solució per als seus propis problemes. També disponible en valencià (En cap lloc) i català (Enlloc).
GLÒRIA CASTAÑARES MARTÍ. És professora d’Ensenyament Primari i va realitzar el curs d’especialització en Pedagogia Terapèutica: Educació Especial. Treballa en una escola de la ciutat de València des de l’any 1986. SARA BELLÉS. (Benlloc, 1989) és una artista visual i il·lustradora. Es va formar com a tècnica superior en il·lustració i més tard en gràfica publicitària per l’Escola d’Art de Castelló. Va culminar la seua formació reglada graduant-se en Belles arts a la ciutat de Granada. Treballa com a il·lustradora i artista plàstica des de Benlloc (Castelló), mentre realitza exposicions i participa en multitud de projectes.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies