MOSAIC CASTELLONENC. Estampes i històries de Castelló

SIGNATURA

MOSAIC CASTELLONENC. Estampes i històries de Castelló

El present llibre conté una antologia d’articles que, durant uns deu anys, l’autor ha anat elaborant i publicant en diferents llibrets de gayata de les Festes de la Magdalena de Castelló. La intenció ha estat difondre entre les gents de Castelló, i de fora de la capital de la Plana, fragments de la història, costums i tradicions que formen part de la cultura castellonenca i valenciana.
Xavier Gimeno
(Castelló de la Plana, 1959). De professió, administratiu. Fou soci i membre de la junta directiva de l’associació castellonenca Cardona i Vives, en la qual i durant cinc anys s’ocupà de la seua pàgina web. Aquesta associació li atorgà en l’any 2009 el premi “Fadrí Cardona Vives al soci”, amb el qual li reconegué l’àrdua llavor desenrotllada en l’entitat. Des de l’any 2008 ha publicat diversos treballs en llibrets de gayata de les Festes de la Magdalena i en diverses pàgines d’Internet sobre la història i cultura valencianes, centrant-se fonamentalment en les manifestacions de l’àrea de Castelló i les seues comarques. Ha participat en algunes tertúlies i debats en televisions locals (Televisión de Castellón i Castàlia TV). L’any 2009 se li concedí la Creu de Sant Jordi per l’Insigne Capítol de L’Almoina de Sant Jordi de Cavallers del Centenar de la Ploma. Ha estat associat a l’entitat cultural valenciana Cercle Cívic Valencià (CCV) i en l’actualitat és soci del Rogle Constantí Llombart de Cultura Valenciana.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies