Mira que eres

SIGNATURA

Mira que eres

És la biografia d’algú on el que menys importa és el propi biografiat. “No és una novel·la, és la contemplació d’un caliu». Mira que eres, un llibre amb tots els senyals d’identitat de Luis Rodríguez: la voluntat creadora i imaginativa de Nabokov, els espais difusos de Beckett, la mirada contemplativa de Proust, les trames entremesclades de Chejov, els personatges al límit de si mateixos de Flaubert. La literatura de Luis Rodríguez és el resultat dels ressons que s’escolten simultàniament i transcendeixen els límits del llibre per a portar-nos més enllà de qualsevol anècdota.
Luis Rodríguez va nàixer en Cosío (Cantàbria) en 1958. Actualment viu a Benicàssim (Castelló). És autor de cinc novel·les que van ser rebudes com “una cosa totalment nova” i van despertar l’entusiasme de la crítica, que va arribar a considerar a Luis Rodríguez “un dels millors escriptors vius contemporanis” o el “secret millor guardat de la literatura espanyola”. La seua obra es caracteritza per una inqüestionable voluntat d’estil, singularitat, humor negre, nihilisme i per trames molt originals en les quals s’aborda un tema recurrent: la identitat. Ha publicat La soledad del cometa (2009), Novienvre (2013, 2016), La herida se mueve (2015), El retablo de no (2017) y 8.38 (Candaya 2019).

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies