Manual de lettering para niños y niñas

SIGNATURA

Manual de lettering para niños y niñas

Aprén lettering i descobreix el teu superpoder. Sabies que tots tenim un superpoder? Sí, sí, tu també! Vols descobrir quin és el teu? Perquè continua llegint ;)
Manual de lettering para niños y niñas. Aprende, crea y diviértete és una guia pas a pas per a introduir-te en el fascinant món del lettering. Un llibre perquè l’aprengues de manera progressiva mentre et diverteixes.
Amb aquest manual, a més de descobrir el teu superpoder, aprendràs a dibuixar diferents abecedaris, a formar les paraules, a donar estil i fer ballar les lletres, dibuixar bàners o crear fons, i moltes més tècniques per a convertir-te en un artista de les lletres!
És un llibre totalment pràctic i podràs començar des de zero. En el seu interior trobaràs explicacions, trucs, exemples i projectes. No es tracta d’un llibre amb simples plantilles repetitives, és un àlbum a tot color en el qual en cada pàgina aprendràs una cosa nova.
Amb aquest llibre, pots aprendre lettering en els tallers presencials del club, cursos en línia o amb els kits dissenyats per a aprendre, crear i divertir-te.
GEMMA MUÑOZ IRANZO
Darrere del Manual de lettering para niños y niñas està Gemma Muñoz Iranzo, autora i creadora d’aquest llibre que ha escrit amb molt d’amor.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies