Los ahogados

SIGNATURA

Los ahogados

Novel·la curta de ficció realista. És la història d’un poble desaparegut a causa de la construcció d’un pantà. Se situa en una comarca no referida de l’interior de la província de Castelló. La trama abasta la transformació del lloc des que es dona a conéixer oficialment el seu destí en plena dictadura fins a arribar als temps actuals de la “”Espanya buidada””. S’articula a través de sis històries de molt diversa temàtica i estil, sempre amb el pantà com a espai-personatge central.
HÉCTOR HUGO NAVARRO
València (1973), Llicenciat en Filologia Hispànica, treballa com a professor d’institut de Llengua Castellana i Literatura a Sogorb. Col·labora habitualment en el diari digital local Infopalancia. Ha cultivat els diferents gèneres narratius: la novel·la, “La ciudad encendida” (Herákleion-2013); l’assaig-biogràfic, “Interterror, història d’un grup de culte a la València punk” (Perrucho, 2018); i el relat, rebent diversos reconeixements en diferents certàmens del país. En el gènere de la novel·la curta va aconseguir en 2013 el premi en el III Certamen Giralda amb “La memoria del bandido” (Drassana, 2016); en 2020, el XXIV Premio José María Pereda amb “Pontiac” (Estvdio, 2021) i el XXI Premio de la Diputación de Córdoba amb l’obra “Los ahogados” (Diputació de Còrdoba, 2021).

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies