La Sirena de les Illes Columbretes

SIGNATURA

La Sirena de les Illes Columbretes

Conte que ens narra la aventura dels seus personatges en el seu recorregut marítim des del Grau de Castelló a les Illes Columbretes, un cant a la pau, a la mar i a la terra, en una fantàstica història que els ocorre en la seua trobada amb la sirena-poeta que en elles habita. Els autors, també han volgut retre un xicotet homenatge a personatges de la cultura castellonenca, en els noms d’alguns personatges, com el capità Marzà, en referència a l’escriptor, Vicent Marzà o la xiqueta Mati, en relació amb la compositora Matilde Salvador. Destaquem la unitat didàctica que acompanya el conte.
Vicent Jaume Almela Eixau
(Castelló de la Plana) Poeta. Entre altres guardons literaris, compta amb quatre Flors Naturals de poesia dels Certàmens Literaris de Castelló. Té publicats, el poemari “Aromes de la Plana” i “Mirall d’atzurs” i els contes infantils” Perduda entre canyes” i la “Sirena de les Illes Columbretes”, il·lustrats per la pintora Mari Carmen Aldás. Ha editat un recull de cançons populars amb el títol de Cançoner de la nostra terra, i també forma part de diverses antologies d’escriptors valencians. Com a lletrista de músics castellonencs és coautor, entre altres, de Nadales de la Plana, i els himnes de les gaiates, Cor de la Ciutat, Farola Ravalet i l’Espartera, i el Cant del Barrero, Els Pal·liers de Lledó i l’Himne del Centenari del C.D. Castellón.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies