La reliquia

SIGNATURA

La reliquia

En 1885, Leandro Reduán li ensenya al seu amic, el pintor Gabriel Puig Roda, el tros d’un llenç que li deixa impactat i un llibre que va escriure un avantpassat seu sobre un home que va acompanyar a la relíquia en el seu viatge a Vinaròs.
La família Reduán sempre ha tingut la missió de conservar aquell llibre que guarda ocult en les seues pàgines un secret que no ha de ser revelat. Portat per la curiositat, Gabriel Puig Roda es proposa intentar descobrir quin és el secret d’aquell llibre, prompte s’adona que té a veure amb la relíquia de Sant Sebastià de Vinaròs, que va arribar a la ciutat en 1610. Una nova aventura d’Andrés Taída.
FRANCISCO JAVIER GARRIT HERNÁNDEZ va nàixer a Ulldecona (Tarragona) el 23 d’agost de 1979. Aficionat des de xiquet a la lectura, li va agradar llegir tota mena de novel·les, encara que sempre li van fascinar les de misteri i intriga. Des de fa anys resideix a Vinaròs (Castelló), al costat de la seua esposa i el seu fill. És autor de ” La máscara de Venecia” (2008) i ” La Brújula “(2009), dues novel·les d’intriga i acció; publicades per l’Editorial Cinctorres Club. L’any 2013 Edicions JavIsa23 publica una edició especial de ” La máscara de Venecia” pel cinqué aniversari de la seua publicació original. Amb Edicions JavIsa23 és autor de ““El secreto de la Misericordia”(2010) , “El anillo perdido del Papa Luna” (2012) i “La última Procesión” (2019). Les tres protagonitzades per Andrés Taída.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies