La Presidenta

SIGNATURA

La Presidenta

La presidenta de la Generalitat Valenciana, VitaCastellá, apareix morta a l’habitació d’un luxós hotel de Madrid. La compromesa situació exigeix que quede oficialment descartat un possible assassinat i que la investigació encalle, de manera que el partit en el poder, al qual la víctima pertany, ha activat tots els recursos i ha fet sonar tots els telèfons de les altes esferes que el puguen ajudar a guanyar temps. Per la seua part, el cap de la policia de la Comunitat Valenciana decideix ajudar al ministre de l’Interior i al director de la Policia Nacional, Juan Quesada Montilla, en la seua missió: despistar a les autoritats. Per a això posen el cas en mans de dues inspectores novençanes i peculiars: les germanes Berta i Marta Miralles. Radicalment oposades entre si, hauran d’enfrontar-se juntes a un térbol món d’interessos.
Alicia Giménez-Bartlett
Alicia Giménez Bartlett (Almansa, Albacete, 1951) va viure i va estudiar a València fins que en 1975 es va traslladar a Barcelona, ciutat en la qual encara resideix. Ha publicat, entre altres, les novel·les Exit, Vida sentimental de un camionero, Una habitación ajena (Premio Femenino Lumen 1997), Secreta Penélope, Donde nadie te encuentre (Premio Nadal de Novela 2011) y Hombres desnudos (Premio Planeta 2015). També ha cultivat l’assaig amb obres com El misterio de los sexos i La deuda de Eva. Amb Ritos de muerte va iniciar la sèrie protagonitzada per la inspectora Petra Delicado, a la qual van seguir deu títols més i l’èxit dels quals li ha valgut premis com el Grinzane Cavour a Itàlia, el Raymond Chandler a Suïssa i el Pepe Carvalho de Novel·la Negra a Barcelona.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies