La llama de la soledad

SIGNATURA

La llama de la soledad

Sandra Rojas és una jove escriptora que intenta llaurar-se un nom en aquesta difícil professió. No obstant això, la seua infància i adolescència han estat marcades per dues tragèdies que no ha pogut superar malgrat els anys transcorreguts, al que s’afig la seua poca sort en les relacions de parella. La seua profunda insatisfacció la portarà a buscar la pau que tant anhela en un nou amor, Ricky, un influent regidor bastant major que ella. Tot apunta al fet que sota el paraigua protector de Ricky la vida per fi li somriurà. Però de nou, les coses no aniran tan bé com Sandra desitjaria. Per contra, davant ella no deixaran d’obrir-se nous conflictes. Com a rerefons, el discórrer de València, una ciutat encara ferida per l’accident de metre de 2006 i la crisi dels refugiats sirians.
Avelina Chinchilla
València (1958). Ha col·laborat en nombroses antologies de relat i poesia, algunes d’elles amb caràcter benèfic. Així mateix, ha participat en diversos concursos obtenint alguns esments: finalista en el “I Certamen de relato breve Nitecuento» amb el relat “Teresa”; finalista en l’antologia “Semillas del bosque”, amb el poema “Madre Tierra”; esment especial en el premi de poesia «Solidaridad con las personas refugiadas y migrantes– Poémame y Barcelonactua», amb el poema “Invierno en el Egeo”. A més de “La llama de la soledad”, ha publicat tres poemaris: El jardín secreto, Paisajes propios y extraños, 10 horizontes para una tierra de versos. També la novel·la “La luna en agosto”, el llibre de relats “Y amanecerá otro día”, i la novel·la juvenil “El inspector Tontinus y la nave alienígena”.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies