La cuarta salida y otras ficciones verosímiles

SIGNATURA

La cuarta salida y otras ficciones verosímiles

És un relat llarg o novel·la curta que versa sobre les aventures d’un nou Quixot, un jove estudiant de filologia anglesa que després de llegir l’obra mestra de Cervantes queda a tal punt identificat amb l’enginyós gentilhome, que decideix reprendre les seues aventures. La resta de relats són “Los mercaderes de tristeza”, una sàtira de la pitjor teleporqueria, on Adolfo Cornamenta és convidat a una tertúlia de cornuts en un programa de màxima audiència, el sorprenent desenllaç de la qual arrancarà alguna riallada a més d’un. “Aromas de Nostalgia”, una mirada d’enyorança a paisatges del passat, tant interiors com exteriors. “El pensador perfecto”, un divertit matí prenyat de perles costumistes en la barra d’un bar, on se succeeixen enginyosos diàlegs entre Perfecto, el protagonista, i l’amalgama de variats personatges que desfilen pel bar de Roberto. “Manolo Carteles”, una xicoteta biografia autoritzada sobre un gran amic, en la qual es narren anècdotes de la seua vida, totes elles reals. “Mano dura”, la trama d’un jove universitari que per a seduir a una bella “morenaza” apila dels consells del seu avi, amb final “desternillante”. “El altar de las ilusiones”, la història d’un desenllaç nupcial, i “El príncipe Rhon”, un amor impossible entre un gnom i una bella jove invident.
Ibán Tripiana Sánchez
(Castelló, 1975) és llicenciat en Psicologia per la Universitat Jaume I de Castelló, amb formació de postgrau en Neuropsicologia, Psicopatologia i Psicologia de la salut. És autor de la “Quarta eixidai altres ficcions versemblants”, un llibre solidari en el qual l’autor dona dos euros de cada exemplar venut a la fundació/associació Ateneu de Castelló. També és autor de “Microcosmos”, en el qual també fa donació d’1 euro de cada exemplar venut a l’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer i altres demències AFA de Castelló.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a política de galetes

ACEPTAR
Aviso de cookies